Chat with us, powered by LiveChat

Om oss

Promo grundades 1985 och är ett ledande företag i Sverige inom profilreklam och produktmedia. Med över 30 års erfarenhet kan vi tryggt hjälpa er hitta den bästa lösningen. Det ska vara enkelt att handla av oss och vårt mål är att vara kundens mest lönsamma alternativ och ge en trygghet hela vägen Före - Under och Efter vi levererat vår vara. Med över 100.000 profilprodukter i vår webshop hoppas vi kunna hjälpa er att hitta det ni söker.

Sortimentet

I vår webshop hittar ni allt från profilprodukter till trycksaker från giveaways till expomaterial. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla ett brett sortiment i alla prisklasser. Saknar ni något är det bara att kontakta vår kundtjänst på 011-368600.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt. Våra öppettider är vardagar 08.00-17.00

Service & Kvalité

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd är alltid viktigast för oss. Vårt mål är att vara kundens mest lönsamma alternativ och ge er en trygghet hela vägen Före - Under och Efter vi levererat vår vara.

Korta fakta

Bolagsnamn
Promo Företagsreklam AB
Org.nummer
5564163060
Telefonnummer
011-368600
E-postadress
order@promo.se
Hemsida
www.promo.se