Trycksaker & Expomaterial

PROMO har kunskapen som krävs för att producera trycksaker och expomaterial till konkurrenskraftiga priser. Vårt stora kontaktnät av leverantörer i Sverige och Europa gör att vi alltid kan välja den mest lämpliga leverantören för just det aktuella uppdraget. Vi ser till att effektivisera arbetet och detta spara pengar.

Med oss som partner kan ni känna er trygga i att vi alltid gör vårt yttersta. Vi ser till att dina trycksaker håller en bra kvalité och att det levereras på rätt sida överenskommen deadline. Det samma gäller vårt expomaterial, om du ska göra en flagga eller en rollup så har vi på PROMO en bred kunskap och ett stort leverantörsnätverk som garanterar ett bra resultat.

En kontaktperson en leverantör

Då trycksaker och expomaterial är en del av ett företags marknadsföring har PROMO under åren byggt ett starkt leverantörsnät även här. Vi vill erbjuda en totallösning när det gäller all fysisk marknadskommunikation från profilreklam till trycksaker från presentreklam till expomaterial.

PROMO har erfarenhet av all slags trycksaksproduktion från enstaka visitkort till pappersställ och broschyrer. Vi samarbetar med kompetenta personer inom grafik och design som vi på ett kostnadseffektivt sätt kan ta hjälp av och på så sätt alltid erbjuda er ett lönsamt alternativ.

Vi vill göra det enkelt och smidigt för er, med endast ett företag och en kontaktperson som hjälper er med allt detta kommer ni att spara både tid och pengar.