Innesäljare

Vi söker en nyfiken och motiverad person som kan förstärka vårt säljteam och vara en viktig del i vår fortsatta utveckling.

Vi arbetar med kunder i hela landet. I vårt kundregister finns flera av Sveriges största företag, organisationer, kommuner och statliga verk men även många lokala företag, stora som små. Vi önskar gärna därför att du har tidigare erfarenhet från försäljning inom B2B med goda resultat i bagaget och en stor egen drivkraft. 
Har du erfarenhet från Profil & Presentreklam så är det ett stort plus.

I tjänsten ingår bla följande arbetsuppgifter: Bearbetning av nya potentiella kunder, kontakt med befintliga kunder främst via telefon och besök. Ni kan utgå ifrån vårt kontor i Norrköping alternativt hemifrån.

Du trivs med ett högt tempo och är inte rädd att lyfta luren. Du har en positiv inställning till att arbeta mot uppsatta mål och en stark vilja att uppnå resultat. Att du har hög social kompetens och fungerar bra i grupp är självklart.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i din roll som säljare.
Företagsklimatet på Promo är familjär, positivt, nytänkande och framåtsträvande. Du kommer till ett företag med goda framtidsutsikter.

Då arbetsuppgifterna främst utförs via telefon och besök måste du behärska Svenska språket flytande i tal och skrift.

Känns detta intressant, kontakta mig gärna för mer information.


Kontaktperson

Antonio Mazzarella
antonio@promo.se
Tel: 011- 36 86 00