Chat with us, powered by LiveChat

En komplett partner för produktmedia

Promo Företagsreklam AB grundades 1985 och har genom åren utvecklats till att idag erbjuda ett helhetskoncept inom all fysisk marknadskommunikation till företag i hela Norden.

Promos kunder är huvudsakligen medelstora till stora företag. Det är företag som ställer höga krav och tycker att våra produkter och tjänster är en viktig del i deras marknadsföring. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Norrköping men har även ett showroom i Stockholm.
Vi är ett framgångsrikt företag med bra ekonomi vilket ger er som kund en stabil partner med oss som leverantör.

Profilprodukter

Vår ambition är att arbeta strategiskt och målinriktat. Med det menar vi att vi vill bidra med råd och stöd i allt som rör och gränsar till produktmedia. Hur fungerar den här produkten mot din målgrupp? Hur integrerar vi våra artiklar i en specifik kampanj? Vad har era anställda mest nytta av?
Du som kund ska hitta den produkt som passar för just er både vad det gäller pris och kvalitet. Ibland handlar det om större upplagor för kortlivade kampanjer, andra gånger är det en gåva till en viktig kund. Vårt mål är att ni med vår hjälp ska känna er trygga med att ni valt rätt produkt för rätt ändamål till rätt pris.

För att se vårt sortiment klicka på knappen nedan - fler än 200.000 artiklar.


Se vårt sortiment

Trading & Specialproduktion

Promo har en lång erfarenhet av att leverera artiklar direkt från tillverkare i Europa och Asien och har under årens lopp haft förmånen att hjälpa flera välkända varumärken. Vi arbetar direkt med tillverkare utan mellanhänder antingen direkt med kund eller med kunds reklambyrå.

Er trygghet är vår kunskap i hela processen från framtagning av produkt till kvalitetskontroll och leverans. Vi har 1000-tals lyckade uppdrag till flera välkända företag som slutkund.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Egen Webbshop

Flera av våra kunder väljer att strukturera sina inköp genom ett eget e-handelssystem. Med en egen webbshop kommer flera fördelar, så som en bättre sortimentsöversikt, kostnadskontroll och ett smidigt automatiserat beställningsflöde för olika produkter. Detta sparar er tid, plats och pengar.

Era medarbetare registrerar sig och loggar sedan enkelt in i butiken och beställer hem önskat antal produkter från sortimentet, som med fördel kan lagerhållas av oss.
Vi hanterar hela flödet från övervakning/påfyllning av lagersaldo, logistik och transport till produktdesign och smidiga betallösningar.

Promo har idag ett 40-tal webbshopar som vi administrerar till olika kunder.
Vår lösning är helt anpassningsbar efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan starta upp er webbshop


Läs mer

Trycksaker

Du kan känna dig trygg med vår kunskap och erfarenhet och vara säker på att få dina trycksaker levererade i bra kvalitet till utsatt tid. Hos oss ska det vara enkelt att beställa trycksaker.

Vi äger inga egna tryckpressar eller maskiner. Det gör oss helt oberoende när det kommer till trycktjänster. Vi har istället samarbetsavtal med flera utvalda tryckerier i Sverige och Europa. Beroende på er förfrågan väljer vi sedan den vi tycker är mest lämpad för uppdraget.

Vi levererar allt från visitkort, broschyrer, flyers till produktblad och affischer. Processen är både kostnadseffektiv och tidsbesparande för er.

Arbetskläder

VI TROR PÅ DETALJER
Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform för både män och kvinnor.
Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb. Kläderna ska vara modernt skurna och ge en snygg profil.

Vi jobbar med de flera välkända varumärken och kan lägga upp ett unikt sortiment för avrop, snabbt-smidigt och enkelt.

Kontakta oss för mer information.


Se vårt sortiment

Lager & Tryckeri

I anslutning till vårt kontor i Norrköping ligger också vårt logistikcenter som har kapacitet till att lagerhålla över 300 pallplatser. Detta möjliggör en snabb och kostnadseffektiv hantering vilket är avgörande för att ni som kund skall få den bästa möjliga service.

Eget tryckeri
Med tre egna transferpressar så kan vi snabbt och enkelt märka våra kunders profilkläder med kort varsel.
Genom att lagerhålla kunders transfertryck kan vi på ett kostnadseffektivt sätt trycka upp plagg även vid små kvantiteter.

Kontakta oss gärna för mer information

Profilkläder

Vi vet att rätt val profilkläder kan vara en av de absolut bästa reklamprodukterna.
Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb. Kläderna ska vara modernt skurna och ge en snygg profil.

Vår långa erfarenhet och stora sortiment garanterar er ett lyckat resultat.
Så oavsett om ni behöver t-shirts eller pikéer till ett event eller skjortor, kostymer eller jackor, så har vi det ni letar efter. Självfallet finns det ekologiska alternativ att välja bland.

Se vårt sortiment

Expomaterial

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika produkter till event och mässor. Allt ifrån papperskassar och pappmuggar till mässväggar, klassiska roll-ups och beachflaggor eller varför inte en LED vägg som gör att ni verkligen syns på mässan. Behöver ni hjälp med design och originalframtagning så hjälper vi till med det och ser till att ni får maximal exponering.

Vi vill göra det enkelt och smidigt för er, med endast ett företag och en kontaktperson kommer ni att spara både tid och pengar.

Kontakta oss så tar vi fram förslag och prisuppgift.